Den 30. juni drager 52 ryttere og et serviceteam på 12 - Team Rynkeby, Vestjylland mod Paris - et team og et mål, som blev sat tilbage 1. september 2017, hvor holdet blev udtaget.

Udover at cykle sig i god form, således at rytterne kan klare de 1.250 km til Paris i uge 27, ligger der en stor opgave i, at indsamle penge til Børnecancerfonden, hvilket gøres dels ved virksomhedssponsorater, personlige bidrag samt afholdelse af diverse arrangementer.

Vores sponsorer er meget vigtige for hele teamet, og netop det gode formål samt synligheden “fanger” mange virksomheder og mange virksomheder er heldigvis med flere år i streg siger Martin Fyhn, Kaptajn.

Vi har i 2018 fået mange nye guldsponsorer - kæmpe tak til dem, men i år er EN virksomhed helt speciel, nemlig offshorevirksomheden SubC Partner A/S, som er guldsponsor for teamet for 10. gang. Imponerende, og vi sætter stor pris på den store opbakning fra SubC Partner, siger Martin Fyhn, Kaptajn.

Hos SubCpartner A/S er vi ligeledes glade for og stolte over samarbejdet, selskabets 10 gange har vi lagt vægt på formålet med sponsoratet og ikke mindst, at via Team Rynkeby går pengene ubeskåret til Børnecancerfonden og pengene direkte forskningen inden for børnecancer og hjælper familier, som er kommet i en ulykkelig situation med et kraftramt barn - dels højnet sandsynligheden for overlevelse, men også at lette dagligdagen for familien.

Vores støtte og opbakning til det vigtige arbejde er en af vores måder at vise, at vi ønsker at se alle børn opnå den samme livskvalitet og glæde i livet - børnene er jo fremtiden for os.

Der er under 2 måneder til afgang, og sammenholdt og humøret på Team Rynkeby, Vestjylland er højt i år - selve cyklingen går rigtig fint, og rytterne bliver klar til afgang via den løbende træning, deltagelse i en række cykelløb og en træningsweekend ultimo maj - hvor vi starter i Ribe om morgenen og skal slutte i Svendborg senere på dagen - det er en god generalprøve - men også en lang dag på cyklen siger Martin Fyhn, Kaptajn.

Holdet har indtil nu samlet ca. 2,0 mio. Kr. Ind til Børnecancerfonden og 0,8 mo. Kr. Til Børnelungefonden via Skoleløbet før påske, og slår indsamlingen i 2017.

SubC ønsker hele Team Rynkeby en rigtig god tur til Paris til sommer.

 

Læs pressemeddelelsen i Jyllandsposten

Contact us

Follow us

24 Hour Call Service